Mormor och morfar

Jag, Sigge och Olle åkte till Tyringe i veckan för att ha det lite gött medans Fredrik skulle fixa toan i källaren. Äntligen hemma Fredrik lyckades fixa till det riktigt bra för sig. Han skulle typ såga av något rör och montera på något annat vilket visade sig inte passa. Eftersom vi hade bilen så fick han ringa sin bror som skjutsade honom till något mutter- och skruvvaruhus. Där köpte han två storlekar för att vara på den säkra sidan. Anders åkte hem och fixar-Fredrik var nöjd i 5 minuter, det funkade inte. Han fick låta vattnet vara avstängt för att försöka få tag på någon VVS-firma dagen därpå. Det fick bli kattvätt med barnvåtservetter på morgonen. Tack och lov för att inte vi var hemma, inte för vattnet men för Fredriks humör, hehe.

Vi hade det mysigt i Tyringe trots lite mjölkstockning för min del. Lite för mycket information kanske, men ibland mår föräldrar också dåligt. 


Sigge äter framför TVn med sina nya leksak, en äcklig naken tupp. Morfar berättade att det funnits olika djur men tuppen hade tydligen varit minst läskig enligt Sigge.




Sigge och mormor leker affär. Sigge fick låna mormors glasögon. Frågade man Sigge vad något kostade svarade han 2 år.






Olle hos mormor och morfar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0