Sigge äter katrinplommonspuré. Med hela ansiktet.

Ja som vissa vet så vill Sigge inte gå på toaletten så ofta och då får man hjälpa naturen på traven. Med katrinplommon... Faktiskt så fick han i sig lite, även om det inte ser ut så. Hjälpte det? Det kan vi lugnt säga...

     

Maglehem

I helgen var vi en sväng till Österlen där vi träffade Niclas och Maria i Marias föräldrars sommarstuga i Maglehem. På vägen hem så körde vi förbi en loppmarknad i Tollarp. Inga fynd gjordes men vi åt korv. Alltid nåt.

     

Saft saft flädersaft.

Sigge, Sara, Fredrik, Martin och Maria var sugna på saft. Flädersaft. Så sugna att vi gick över en mil för att plocka fläderblommor. Det var kalasväder och en sån där underbar sommarkväll i början av juni.

        

En tur till parken

Det var vackert väder så vi bestämde oss för att gå en tur till Kungsparken. Det var skönt och Sigge klarade säkert av nästan en timme på filten innan det blev alldeles för tråkigt. För er som känner till Joakim Pirinens serier om Socker-Conny så behövs det nog ingen mer information. För er som inte gör det så kommer här en look-alike bild. Vem är vem?

        

Vi skiter på nationaldagen

Nej, det är inte något prepositionsfel. Vi struntade inte i nationaldagen, men vi bajsade. Rejält. Tydligen var det dags efter en vecka. Jättekul för mamma och pappa att till de församlade andra småbarnsföräldrarnas stora nöje ligga på knä i tjugo minuter medans Sigge gjorde det han gjorde. Han väljer sina tillfällen. Några kort hann vi ändå knäppa.

     

Att komma i gungning

Sigge gungar i trädgården hemma hos morfar och mormor.  

  

Landskamp hos Astrid

Sigge ville så gärna titta på fotboll mellan Sverige och Danmark så det gjorde vi tillsammans med Markus, Lina och Astrid. Vissa tittare mer än andra. För övrigt så verkar Astrid ha ärvt pappas skivintresse...

  

RSS 2.0