Nu tar vi en paus

Vi tänkte bara meddela att vi nog inte kommer att posta något mer på ett par veckor eftersom hela familjen kommer att befinna sig i ett varmt land långt härifrån. På torsdag sticker vi till Thailand i två veckor. För att citera Chris Rock: "Don't hate the players - hate the game".

Vi ses

F+S+S


Välkommen på middag

Vi har fått vårt matrumsbord. Så här ser det ut. Det finns dom som frågat (mormor-farmor) och vi vill ju stilla allas undran.


Vår egna lille superhjälte - Läderläppen

Enligt personalen på dagis är Sigge en riktig daredevil och kastar sig orädd in i alla situationer. Ibland går det vägen, men oftast slår han sig ju såklart. Men det stoppar ju ingen superhjälte. Går Batman i däck av att snubbla? Tufsas Stålmannens frisyr till av att ramla omkull? Ger Spindelmannen upp när han springer in i ett bord? I should think not. Men Sigge kom i alla fall hem häromdagen med en präktig fläskläpp.

Läderläppen


Spöket

På senare tid har en ny lek bubblat in på topplistan över vad Sigge tycker är roligast. Nämligen att vara spöke. När man frågar om han vill leka spöke så svarar han Spöökeeee. Det är ganska underhållande att titta på ett gammalt täcke snubbla, krypa och gå på vardagsrumsgolvet.

Spöket

Tripp, trapp trull




Morfar 60år - Olé!

I helgen fyllde morfar Klas 60 år och det firade vi i Åhus. Det var fullt ös hela tiden men den här gången var Sigge lugna killen. Syskonen Åström höll igång så pass att för en gångs skull så var det inte Sigge som höll i taktpinnen. Han intog mer betraktarens roll och häpnades över storkusinens framfart och spexande. Vi hade en mycket trevlig kväll i spanska färger och åt tapas tills det sprutade ur öronen på oss.

Sigge och storkusinen (där bakom Picassomålningen)   David och Selma   Snygga familjen   Gudfadern i närbild   Sigge svettbralla  

Födelsedagsbarnet, Sigge och Sara   Malin dukar   Sen högg vi in

Dagens ord...

Sigge Productions AB presenterar stolt dagens ord...

Ballooooooong

Ballong

Ett ord som Sigge älskar att säga. I dag har vi tittat på ballongfilmer (jo det finns såna) på Youtube i säkert en halvtimme. Jätteskoj. Tyckte Sigge.


Nike & Sigge

I veckan som gått var min kollega Daniel och Åsa och deras dotter Nike här och kikade på huset och fikade lite. Nike och Sigge lekte och kramades.

Nike och Sigge inspekterar Sigges brandbil   Nike, Daniel och Åsa   Sigge visar Nike pepparkaksformarna vi fick av dom

Kramkalas


Funny walks

Han saknar ju John Cleese's benlängd men den humoristiska ambitionen finns där.

Skål farmor

I helgen var Sigges farmor och farfar ner på besök. Sist dom var här var huset en byggarbetsplats så det var kul för dom att se hur mycket som vi faktiskt hunnit med. Även om det ibland går segt. Som när man ska riva ner fyrtiosju lager tapeter. Det var i alla fall trevligt för Sigge att få träffa dom. Bland annat så lärde sig Sigge att skåla. Kanske lite väl tidigt?

Sigge skålar med farmor   Vällingtajm i soffan   Sara och Anders   Anders busar med Sigge
 

Pappa häst

Välkomna till Rodeo på Sämjegatan. Varje dag erbjuds en vild ritt på det gamla kolgruveöket Fredrik.

Hej vad det går


Höstdag

Vissa dagar är det fantastiskt med egen trädgård, det tycker Sigge också.



Mamma lär Sigge blåsa maskros

Balansgång

RSS 2.0