Nyårsafton

När väl dagen var kommen var vi ganska glada att vi inte skulle iväg nånstans. Sigge var inne på andra dagen med 40-graders feber och Olle hade ju precis blivit frisk från sin maginfluensa. Men vi lyckades lyxa till det rätt bra på tu man hand. Till förrätt åt vi gratinerad hummer, huvudrätten bestod av oxfilé med basilia- och parmesanpotatis och till efterrätt åt vi friterad camembert med hjortonsylt. Sigge vaknade av allt smällande till tolvslaget och stod lite i fönstret och tittade på alla raketer.

En sjuk kille och en lillebror   Sigge hjälper till med maten   Sara och hummern



Följande bilder bör förtydligas. Nej, det är inte öl i flaskan utan vatten.

  

På raketspaning

  

Tolvslaget firade med champagne ute på gatan. I trettio sekunder. Sen Sigge vaknade därinne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0