Hjälmen

I går kväll satt Sara och jag nere i soffan och slöade framför tv:n när Sigge helt plötsligt börjar skrika däruppe. Sara gick upp och skulle få honom att somna om. Det tog ett tag och jag gick upp för att se vad som pågick. Det visade sig att han låg och höll för öronen med händerna, precis som man gör när det är något högt ljud. Han var såpass vaken att vi kunde fråga honom om han hade ont i öronen. Det hade han inte. Nähä. Då är det väl något annat. Med napp i mun började han mummelvråla om hjälmen. Hjälmen? Sa vi. Hmmm. Nåväl, vi beslutade oss för att bära ner honom så att han fick ligga lite i soffan och sova. Men icke. Händerna för öronen. Det var bara att ta fram hans cykelhjälm och sätta på honom den. Då blev han lugn. Där satt vi i soffan hela familjen halv tio. Och Sigge hade sin cykelhjälm på sig. Sen insåg han själv att det inte gick att ligga på kudden med hjälmen på huvudet så efter en stund fick vi ta av den utan att vrålandet återkom. Mycket märkligt.

Idag har han haltat som en enbent pirat hela dagen. Konsekvent. Han verkar inte ha ont eller något. Han bara går som med ett träben.

Det har varit ett konstigt dygn.

Kommentarer
Postat av: Lina

Det där med konstiga infall när hon somnat känner vi igen, vi har fått rusa upp och hämta bla strumpor och vantar! Hjälm lät ju lite mer obekvämt!

2009-09-29 @ 14:02:10
Postat av: farmor

Farmor sitter på jobbet och har det tråkigt och då tittar jag på bilder på dig.

Nu är det inte många dagar kvar tills vi ses.

Kram från farmor

2009-09-29 @ 14:25:14
Postat av: Anna

haha!!! låter lika skumt som Jack betedde sig när Lillan var på väg...kramkram

2009-10-03 @ 16:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0