En liten update

Vi har varit väldans dåliga på att uppdatera på sistone. Vi ska göra vad vi orkar för att bryta trenden. Så vad har hänt sen sist? En hel del kan vi säga.
För två veckor sedan satt jag hos frisören (som inte hette Sören) och hade precis klippt mig när Sara ringde. Hon hade hämtat Sigge på dagis och där fått reda på att han hade löss. Kul. Vi kan säga att vi inte hade några problem me syssselsättningen den helgen. Det var sanering av hela familjen och tvättning av allehanda klädesplagg, sängkläder och annat. Sen har vi kört luskamning i en hel vecka varje kväll och avslutat med en andra behandling av Sigge. Peppar peppar så är dom borta nu i alla fall.
Nästa intressanta sak som inträffat är att vår pärla har dött. Vår fina gamla Jaguar is no more. It's pining for the fjords, it has ceased to exist. Nu får vi leva på minnen. Snyft. Vad gäller mer Siggerelaterade saker så är han rena papegojan, han upprepar allt man säger och nu kan man också börja få riktiga svar av honom som inte är helt "Goddag Yxskaft". Det är både "ja" och "nej" och annat som kommer ur hans mun.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0