Vi har köpt hus!

Japp. Det är sant. Det känns verkligen overkligt och skrämmande och allt det där. Men nu har vi hittat vårt hus och skrivit kontrakt. Vi kan säga att det varit ett litet kaotiskt dygn minst sagt. Hela familjen är lite småsjuk och det har varit ett evigt ringande till olika banker, kolla räntor, bita på naglarna, ringa lite mer banker, äta Panodil, ringa lite till. Men nu är det nästan klart och såtillvida att det inte dyker upp något väldigt konstigt vid besiktningen så är huset vårt. Vi är lite omtumlade fortfarande men tänk så underbart för oss och Sigge att få en trädgård att springa runt och busa i. En trädgård att sitta och mysa i och grilla. Jag vet jag vet. En trädgård innebär en massa jobb också, klippa gräs, rensa ogräs osv osv. Men man kan ju alltid asfaltera. Peppar peppar ta i trä så kan ni känna er hjärtligt välkomna på inflyttningsfest nån gång i september kanske. Först ska det spacklas och målas och tapetseras och en massa. Lite tråkigt att vi inte kan bjuda på några bilder men det är ett äldre tegelhus från 30-talet med källare och garage och ligger rätt centralt i Malmö. Vill ni veta mer så får ni höra av er. Nu ska vi bara pusta ut. Titta på TV lite och titta på varann och säga unisont att "vi har köpt hus, fattar du?". Det känns bara så skönt.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Så himla kul för er! För oss känns det dock lite trist... Vem ska nu låna oss alvedon eller en febertermometer på konstiga tider? Vem vet, vi kanske flyttar efter ; )

2008-07-02 @ 20:58:04
Postat av: Evan

Jättegrattis, vilket mys - superkul!!!. Man blir ju smått avundsjuk förstås,(förutom att huset ligger i Malmö och inte vår drömby Laholm, men ändå) vi vill ju också släppa ut vår lille kalv på grönbete. Ha det fint och jag håller tummarna för besiktningen!

2008-07-03 @ 08:17:07
URL: http://frankgustafjohn.blogspot.com
Postat av: Maria

Men hejsan och jättegrattis!!!!!!!! Så kul! Nytt boende är grejen :-)

2008-07-03 @ 10:11:12
URL: http://markera.blogspot.com
Postat av: Mattias

Måhända att vi inte har någon på krypavstånd vi kan låna febertermometer eller Panodil av, men nu måste ni skaffa er en egen köttermometer. Där ser man, hus innebär visst många dolda kostnader...

Grattis!

2008-07-03 @ 10:39:41
URL: http://www.modigamolly.blogspot.com
Postat av: Lina

Grattis! Ska bli väldigt spännande att se och vi ser fram emot grillfester!

2008-07-04 @ 10:09:39
Postat av: Åsa

Grattis Fam. Tilleus-Johansson.

Äntligen har ni hittat drömhuset... Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Jag kommer gärna och grillar :-))

2008-07-06 @ 14:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0