Thailand del 2

Man skulle ju kunna skriva hur många inlägg som helst om Thailand men det orkar man ju inte. Här kommer därför några bilder på olika saker.


En kväll när vi var ute ville Sigge köra Tuk-Tuk. Det tyckte han var himla lajbans.




Ballongerna var det ja. Han är ju ganska förtjust i de små gummisakerna. En dag på stranden fick han syn på ett gäng som hängde under ett parasoll och vrålade så högt han kunde "BA-LLOOOOONG". Detta upprepades ett antal gånger så att folk som låg nära började undra vad det var frågan om. Det visade sig att det var en norsk familj som firade födelsedag. Till slut tyckte ett av barnen i familjen så synd om Sigge att han fick ett knippe ballonger. Då blev han världens lyckligaste kille.



Det åts ju en del glass på resan. Sigge kan äta glass, Nellie kan äta glass. Men ingen kan äta glass som Selma. Hon är tog helt enkelt glassätande till en helt ny nivå. Slå det om ni kan...

 
 



Fredrik passade ju på att fylla år under tiden vi var där. På morgonen blev det uppvaktning och bl a så fick man en heeeeel flaska Mekong-whisky. Att kalla det whisky är att vara väldigt snäll. Men gillar man whisky så vill man ju ha en i sin samling. Det är svårt att se om jag skrattar eller gråter på bilden (ni som druckit det förstår vad jag menar). På eftermiddagen när vi kom upp från stranden hade personalen knåpat ihop en liten gratulation i form av blommor på vår säng.

  

Under en av våra taxiresor råkade vi betala chauffören med en falsk femhundrabahtssedel. Det visste vi ju såklart inte om men den stackars chauffören letade efter oss i två timmar innan han hittade oss (hur nu det var möjligt inne i världens största köpcentrum) och vrålade "you sick people". Det han menade var "six". Thaiengelska är lite svårbegriplig ibland. Vi var i alla fall tvungna att ge honom en ny och äkta sedel så att han kunde köpa bensin för att ta sig hem. Femhundralappen hängde med hem till Sverige som  minne.




Sista dagen åkte vi båt ut till det här stället. Det var en ö som endast var befolkad av en restaurang. Bara glassa i solen hela dagen innan vi åkte hemåt igen. Lyxigt värre. Ett gäng kineser blev så betuttade i Sigge, Nellie och Selma att de numer återfinns i digital upplaga någonstans i Kina. Jomantackar.






              






Kommentarer
Postat av: Solveig och Nicke

Härliga bilder som värmer i vinterkylan.Hoppas allt är bra med er.Kramar till er alla tre från Sollan o Nicke i Åhus

2009-02-08 @ 17:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0