Lite hjälp på vägen

Sigge är ett otåligt barn. Han vill så mycket mer än han i dagsläget behärskar. Vilket gör mamma ganska trött. Så för att underlätta mammas vardag inhandlades idag ett stycke gåstol. Den kom hem, monterades ihop och.....vi insåg att Sigge är tio centimeter för kort för att nå ner med fötterna. Vi får väl se om den går att pimpa lite så att han kan nå ner med fötterna. Tills dess så verkar han klara sig fint med att misshandla backspegeln. Vi ger den max två dagar innan han lyckas bryta av den. Säg den lycka som varar för evigt. Mustonen undrade nog vad det var för nytt som vi kommit hem med.

        

Kommentarer
Postat av: farfar

Heja på Sigge!
Vad duktig du där som äter hemlagad puré. Pappas är nog mycket godare än de i affären. Lite av Karl-Alfred ätande spenat är det ju .Men han blev ju också stor och stark som du en gång skall bli.
Många kramar från farfar

2007-09-04 @ 18:35:56
Postat av: Hanna

Hej på er! Jag kan riktigt se hur Sigges ben går som små trumpinnar i luften när han lajjar i gåstolen. Vi har funderat på en hoppgunga till Hjalmar, han har så mycket spring i benen och "cyklar" väl en mil om dagen. Den 18/9 åker Hjalle och mamma till Malmö, då ses vi väl?
Kram från Stureby!

2007-09-05 @ 18:00:59
URL: http://hjalmarjamas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0