3 dygn utan sömn

Natten till idag var tredje dygnet som Sigge hade över 40 graders feber. Det har inte blivit mycket till sömn. Sigge har endast varit lugn i Fredriks eller min famn. 8 kilo blir man ganska trött av att bära efter ett tag. Imorse stod termometern på 40,6 grader.  Då fick det helt enkelt räcka. Vi ringde till Barnakuten och åkte dit vid niotiden. Efter drygt tre timmar av väntan, bl a på att Sigge skulle klämma ur sig några droppar så att de kunde ta ett kissprov (det går ju hur bra som helst annars hela tiden, varför inte när det verkligen gäller???) så fick vi reda på att det förmodligen bara var ett virus och att vi kunde åka hem. Idag har vi inte gjort så mycket annat än att halsovit oss igenom dagen. Så även Sigge. Men peppar peppar så verkar det som om den värsta febern har lagt sig nu och framåt kvällen så började man kunna ana hans rätta humör emellanåt. För övrigt så verkar det som om junior tagit efter ett av pappas stora intressen här i livet.

image323


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej på er, vad skönt att Sigge är på bättringsvägen. Sturebyarna har tänkt på er ska ni veta. Kramar till hela familjen, och en extra till Sigge.

2007-10-08 @ 19:44:40
Postat av: farmor

Famor är fortfarande hemma med " dunderhost". Farfar kommer med medicin från doktor i kväll. Hoppas du mår bättre. Hörde att du varit till mormor och morfar, så att mamma också får sova igen lite. Vi måste båda vara friska tills vi snart ses. Farmor ska sova i "förskott", så vi kan rå om varandra på morgnarna
Kram från farmor

2007-10-11 @ 12:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0