Vissa dagar är upp andra är bara ner

Snart är Sigge en månad. Fasen vad fort det går. Senaste gången han vägdes så var han uppe i 3800 gram. Nästan ett kilo på drygt tre veckor. Men det förklarar ju varför han äter så mycket. Men tidigare i veckan så slog magen tvärnit. Det skulle inte komma ut någonting alls. På flera dagar. Vi kan säga såhär, att mellan måndag morgon och tisdag morgon gick det inte många minuter när han var tyst. Men peppar peppar, det börjar bli bättre. Så här kommer två bilder som visar Sigges två ansikten.

                                                                              

Dr Jekyll
                                                                                                  


Mr Hyde

Kommentarer
Postat av: farmor

Farmor och farfar längtar så efter att få se och hålla i dig. Hos oss kan du få vara som du vill och kanske gäller även i framtiden. Kan ju bli jobbigt för mamma och pappa! Men vad ska man annars ha farmor och farfar till?
Liten kram från farmor

2007-04-21 @ 11:51:57
Postat av: Åsa

Men stackars lilla liv, ont i magen är inge kul...
Vet inte din mamma hur du ska bära dig åt för att få ut det?
Jag upptäckte nämligen i fredags att när din mamma slutade jobba hade hon öst ner allt hon inte ville ha i sin matkorg till min. Där är bara en massa nyttigheter som är bra för magen... Du kan få smaka Sigge-lilla ;-)
Kram åsa

2007-04-21 @ 18:22:47
Postat av: Farfar

Det där att du inte gillar att bada komer det nog att bli ändring på så småningom.Med en mamma och en farfar som har varit storsimmare skall det nog gå bra. Din pappa behöver ju inte vara orolig. Han vill ju alltid se botten där han skall bada och det gör han ju i din badbalja.

Hälsningar farfar





Hälsningar från farfar


2007-04-22 @ 19:21:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0