Sigge badar badkar

Vi var i Tyringe häromdagen eftersom vi hade bokat in ett prästamöte (Fredrik är en fjant som insisterar att det inte ska vara ett "a" i prästamöte, bah) för att planera Sigges dop. Vi passade samtidigt på att äta upp oss och bada badkar. Det var jag (Sara) som skulle bada med Sigge och naturligtvis skulle det fotas. Fredrik fick strikta order om vad han fick och inte fick fotografera. Inga nakenbilder på mig - jaja visst. Ni får ta del av de censurerade bilderna som ser någorlunda ut.

          


Ännu en kompis har kommit hem

Så har Sigges bekantskapskrets utökats. Med ännu en tjej. Jennys och Mattias Molly som föddes 30/6. Givetvis så var vi ivriga att komma och hälsa på för att kika på den lilla. Det var rätt intressant att jämföra dom. "Va, är hon såååå liten?", "Så liten var väl aldrig Sigge, eller?". Faktum är att han var faktiskt ännu mindre. Det går så jädra fort. I jämförelse med Molly så såg Sigge ut som en smärre Heffaklump.

     

Sigge på träningsläger

För varje dag som går upptäcker vi nya saker som Sigge klarar av. Nya ljud, skratt, joller- och för varje gång det händer något nytt ska kameran fram. Sigge har förstått det nu och ska naturligtvis inte visa sina trix utan tittar rakt in i kameran och fastnar. Mycket frustrerande. Nu får man smyga fram kameran för att fånga det där speciella som bara händer just då. Här kommer några bilder som visar vilken fantastisk kille vi har, hi.

        


RSS 2.0