Julavslutning med kompisarna

Idag hade Sigge julavslutning med sina kompisar i vår barn/föräldragrupp. Vi har träffats varje torsdag nu under hela hösten. Vet i och för sig inte vem som tycker det är trevligast jag eller Sigge? Tror nästan att det är jag som får tillfälle att frossa i barnprat vid dessa tillfällen.  

    

Lek på golvet
      

Sandra och Axel, Jenny och Irma, Sara och Elliott
 
        

Sigge, Molly och Irma och Elliott 

Sigge klär granen

I går åkte mamma och Sigge till Tyringe för att lämna av och hämta julklappar och önska mormor och morfar en God Jul. Det här blir ju vår första jul tillsammans som en familj och den ska vi fira hos farmor och farfar. I alla fall. Sigge hjälpte till att stöka i ordning inför julen på sitt eget lilla vis, att dra i kulorna. Granens alltså.

Att pynta...

     

Att hata avstånd...

  

Kolla vad jag kan

Det händer så mycket hela tiden just nu. Det nyaste av Sigges trix är att själv hålla nappflaskan. 

 image401 

Sigges nya huvudbonad

Mitt namn är Sigge Lanefelt

image398


Krypvideo

Här kommer en liten snutt på när Sigge sakta men (o)säkert tar sig framåt på alla fyra. Jag vill i förväg varna känsliga tittare för den mycket märkliga kommentatorsröst som hörs. Den som skrivit manuset vinner nog inte heller några priser.

Har tomten mustasch?

Efter det att Fredrik tagit de seriösa tomtebilderna på Sigge som ska bli årets julkort var det mammas tur. Med lite kajal blir allt skoj. Då Fredrik satt och fixade och trixade med bilderna i något program låg jag dubbel av skratt på golvet efter att ha fotat min version av Sigge som tomte. Visst hade de här bilderna blivit en succè på allas kylskåp i juletid?

              

Sigge har börjat krypa, stå och gå (med stöd).

Nu har Sigge äntligen kommit på det. Efter ett antal veckor av gungande på alla fyra har han nu tagit sina första kryptag. Han har även kommit på att det är roligt att stå och nu ska han göra det hela tiden. Så fort det dyker upp några schyssta bordsben eller ett lagom högt bord ska det bestigas. Det krävs dock lite stöd från mamma eller pappa som får hänga med och hålla honom. Och för att inte tala om alla dessa promenader. Vem behöver gå på gym, vi har ju Sigge.

      


Spegel, spegel på väggen där

Är detta månde en narcissist i vardande? Vi vet inte. Men helt plötsligt har spegeln blivit väldans intressant.

image389

image390

Två tänder

Sigge har fått sin andra tand och har blivit en gnagare. Allt som kommer i Sigges väg ska in i munnen och tuggas på. Man har fått sig ett antal sår på fingrar och händer då de av okänd anledning hamnat i Sigges mun. 

image387

RSS 2.0